donderdag 26 februari 2009

Carnaval

Een weekje vakantie, lekker vol en lekker druk. Zo hebben we het graag! Zondag zijn we naar de carnavalstoet gegaan, veel volk, veel 'zotte' mensen en veel confetti. Die ons nog gans de week is blijven achtervolgen! 'Neeuuuw' zegt Torah er tegen; de 'S' is nog een beetje moeilijk! Hier op de foto kijkt ze redelijk kwaad, maar er had net iemand een ganse lading op haar gegooid. En daar kon ze blijkbaar niet mee lachen! Haar jasje was in 'neeuuuuuuw'!

We hebben er ook van geprofiteerd om een dagje naar Körperwelten te gaan (met veel dank aan de familie Naeyaert die op Torah gepast heeft), maar we waren blijkbaar niet de enige! Een dik uur hebben we moeten aanschuiven, wat uiteindelijk nog meeviel. Toen we buiten kwamen stond er dubbel zo veel volk. Blijkbaar mocht je geen foto's trekken, maar dat hadden we te laat gezien. Onze excuses. Maar voor degene die niet kunnen gaan zijn, ze hadden zeker ongelijk; hier een paar fotootjes:

Voor de rest hebben we nog wat geprofiteerd van het 'goede' weer en veel binnen gespeeld ;) Want stil zitten met Torah is een beetje moeilijk! Zelfs Pooh moet eraan geloven... Van zodra de zon uitkwam zijn we goed ingeduffeld naar buiten gelopen en hebben we de sneeuwklokjes bewonderd (en Torah uitgetrokken, ééntje maar!)

Geen opmerkingen: