woensdag 19 september 2007

Enkele dagen @ zee

Eindelijk eens op vakantie, weliswaar niet ver, maar we zijn er toch eventjes uit. Torah groeit goed en begint al regelmatig te lachen. Ze slaapt niet meer de ganse dag en er zit al veel meer leven in.
Ze is een schat! Voorlopig kunnen we er overal meekomen, ze slaapt rustig verder of kijkt gezellig rond.


Zaterdag aan zee aangekomen, het was bikiniweer, veel mensen in zee en aan het zonnen. Met Torah nog niet in zee geweest, maar het scheelt niet veel; kwestie van onmiddellijk gewoon worden aan de gezonde zeelucht.

Zondag was het terug schitterend, we hebben met Torah op het strand gezeten. Torah in haar eigen tent en Mundo heeft gelopen tot hij er bijna bij doodviel. Daarna hebben we nog gewandeld tot in Westende.


Maandag was het weer volledig omgeslagen, maar geen panniek: er waren golven! Het was een totaal ander zicht! Grijs en schuim op de zee. Simon is er 2 keer 45' in geweest, ik 1 keer. De eerste keer dat ik terug echt sportte, en ik voelde het ook. Er moet dringend iets aan de conditie gedaan worden! We beginnen morgen ;) Tegen de avond klaarde het een beetje op, zodat Torah ook nog es buiten kon.


Dinsdag, tegen alle verwachtingen in, was het toch mooi weer. Simon is terug in het water gegaan en het was een stuk cleaner dan gisteren. Hij heeft een mooie sessie gesurft. Erna zijn we tot in Oostende stad geweest en een beetje geshopt. Eigenlijk enkel kleren voor Torah gekocht. Ja de dingen veranderen en er komen anderen op de eerste plaats.

Woensdag was het terug storm zodat we iets vroeger naar huis gegaan zijn.

Voor wie beweert dat er niet te surfen valt aan de Belgische kust...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dat ziet er goed uit!
Opa

Annelies zei

Het was ook super! Voor herhaling vatbaar!
Groetjes